Krian Software

Mire számíthat együttműködésünk során?

Fejlesztési folyamatunkat ahhoz igazítottuk, hogy annak egészét ügyfeleink is végigkísérhessék. Ennek érdekében agilis módszertan szerint dolgozunk, kéthetes ciklusokban - sprintekben. Ez a fejlesztési metodika lehetővé teszi, hogy a készülő szoftvert megrendelőink visszajelzései alapján alakítsuk, hogy a végeredmény a lehető legpontosabban kielégítse azokat az igényeket és elképzeléseket, amelyeket ügyfeleink támasztanak.

 • Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel

  Az első személyes konzultációnk alkalmával átbeszéljük a felmerült problémát, amire megrendelőnk megoldást keres. Rengeteget segít nekünk a megértésben, ha rálátást kapunk a cég kapcsolódó folyamataira, hogy a tervezett szoftveres megoldás a lehető legpontosabban idomuljon vállalata sajátosságaihoz.

 • Tervezés Tervezés

  Az igények átbeszélése után megoldási tervet készítünk, fókuszban a megoldandó problémával. A terveket bemutatjuk megrendelőnknek, majd közösen átbeszéljük a részleteket, igény szerint finomítjuk azokat.

 • Fejlesztés Fejlesztés

  A közösen átbeszélt és ügyfelünk által elfogadott tervek alapján megkezdjük a megvalósítást. A fejlesztés kéthetes iterációkban történik, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a szoftver a megrendelő folyamatos visszajelzései alapján fejlődjön.

 • Az elkészült termék átadása, oktatás Az elkészült termék átadása, oktatás

  A fejlesztési időszak végén prezentáljuk az elkészült terméket megrendelőnknek, valamint igény szerint betanítjuk annak használatát.

 • Utánkövetés Utánkövetés

  Az átadás után természetesen nem hagyjuk magukra ügyfeleinket. A garanciális időszak alatt díjmentesen javítjuk, amennyiben a szoftver hibásan működik. A használat során előfordulhat, hogy új funkcionalitás hozzáadására, vagy meglévő funkcionalitás módosítására, bővítésére van igény. Külön megbeszélés alapján természetesen ilyen esetekben is számíthatnak ránk ügyfeleink.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

E-mail címünk: info@krian.hu

Levelezési cím: 2097 Pilisborosjenő, Kevélyhegyi út 1.

Adószám: HU28398893

Cégjegyzék szám: 13-06-071172

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ezen az oldalon sütiket használunk

A sütik használatára vonatkozó részletes információkat megtalálja adatvédelmi tájékoztatónkban.